آجیل سویا اخیراً وارد بازار شده و در زمره تنقلات شمرده میشود.
این آجیل سرشار از پروتئین است که به تقلیل کلسترول و تنظیم اندازه قند خون
یاری میکند. در ضمن به علت برخورداری از ضد اکسیدکنندهها و
ایزوفلاوونها، کمک بزرگی در رویارویی با انواع سرطانها به حساب میآید.
فرآورده یادشده در قیاس با دیگر تنقلات نه فقط از حیث مقدار پروتئین،
املاح و ویتامینهای بسیاری را داراست که از جهت قیمت هم مقرون به صرفه
میباشد. ایزوفلاوونهای سویا
به واقع واحدهایی از «فیتواستروژن» در
سویا وجود دارند که موجب پیشگیری از ابتلا به سرطان، پوکی استخوان و امراض
قلبی میشوند و همین طور باعث کاهش عوارض دوران یائسگی میگردند.
سویا
نه تنها از لحاظ آهن، ویتامینهای گروه b، کلسیم و روی غنی است، بلکه تنها
پروتئین گیاهی است که همچون پروتئینهای حیوانی حاوی تمام اسیدهای آمینه
ضروری است. از آنجایی که میزان پروتئین روزانه مورد نیاز زنان ۵۰ گرم و
مردان ۶۸ گرم است، ۱۰۰ گرم آجیل سویا در سنجش با سایر آجیلها بیشترین
میزان پروتئین را دارا است. طعمهای آجیل سویا
آجیل سویا در طعم و مزههای نمکی، بینمک، معطر (گلپر)، فلفلی و ترش عرضه میشود.