طب سنتی

طب سنتی در مقابله با هرگونه آثار مضر فست فود و قلیون

طب سنتی

طب سنتی در مقابله با هرگونه آثار مضر فست فود و قلیون

هو الشافی

امروزه به دلیل پیشرفت روزافزون استفاده از گوشی های هوشمند، وسایل نقلیه مختلف،مصرف بی رویه غذاهای اماده و ... باعث شده است تا بیماری های جدیدی به سمت خانواده ها روانه شود که از آنها در 50 سال اخیر نامی بر روی زبان ها نبود. بیماری هایی همچون انواع سرطان ها، بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت، دردهای کلیوی و امثال دیگر را می توان نتیجه زندگی متفاوت مردم نسبت به دهه های اخیر دانست. این موارد مسلما نیاز به درمان دارد.زیرا در غیراینصورت زندگی مردم با مشکلات مختلفی مواجه خواهد شد.

یکی از این درمان ها می تواند درمان های طبیعی یا به اصطلاح خودمان طب سنتی باشد. ما در این سایت سعی داریم تا با معرفی خواص مواد غذایی مختلف (مانند سوغات متنوع شهرهای ایران ) و همچنین راه های درمان بیماری های مختلف شما را در این راه پر خطر یاری کنیم.

بنابراین هر سوالی دارید می توانید در قالب یکی از راه های زیر با ما در میان بگذارید.

شماره جهت پیامک: 09102819873

ایمیل: tebbesonnatii@gmail.com

  • ۰
  • ۰

آویشن درختچه ای کوتاه و پر شاخه است. شاخه های علفی آن پوشیده از برگ هایی در قسمت فوقانی ساقه است. گل های سفید ریز آن به طور چتری و منفرد می رویند. میوه آن فندق چهار قسمتی است. گیاه آویشن گیاهی است علفی با ساقه های کرکدار و سفید از خانواده نعناع (Lamiasceae) که سرشاخه های گل دار و برگ، آن قابل استفاده می باشد.

 

 

موارد استفاده دم کرده آن به هضم غذا کمک می نماید و ضد سرفه و خلط آور است و در برونشیت، سیاه سرفه و التهاب دستگاه تنفس فوقانی استفاده می گردد.

 

 

آثار فارماکولوژیک اثر ضد سرفه و خلط آور و ضد اسپاسم این گیاه در مطالعات بر روی حیوانات از عمده ترین آثار آن بوده اند. ضد عفونی کننده، هاضم غذا، ضد سرفه، ضدبو، ضد تشنج، غذا.جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال موثر است.

 

 

آویشن عامل تصفیه کننده خوبی بوده و در درمان بی خوابی و امراض جهاز هاضمه مفید است. اگر ۵ تا ۱۰ گرم اویشن را در یک لیتر آبجوش دم کرده و با کمی عسل به بیماران مبتلا به تنگی نفس و کلیه و مثانه و درد مفاصل و سیاتیک موثر واقع خواهد شد. آویشن ضد تشنج وضد صرع و ضد نفخ هم است و برای تقویت بینایی و معده مفید است.

 

برای جلوگیری از ریزش مو ۲۰ گرم اویشن را در یک لیتر آب جوشانده آن را هرچند روز یک بار به سر بمالید. ضمنا در خوردن اویشن نباید زیاده روی کرد زیرا باعث بروز آلبومین در ادرار می شود. مواد موثره آویشن باغی خلط آور بوده و برای معالجه سرفه مورد استفاده قرار می گیرد. از تنتور و عصاره های الکلی پیکررویشی این گیاه برای معالجه سرفه، گلودرد، برونشیت و آسم استفاده فراوان می شود.

 

 

مقدار مصرف ۱۱- ۴ گرم به صورت دم کرده ۳ بار در روز

 

منع مصرف و عوارض جانبی از مصرف روغن فرار آویشن به صورت خوراکی باید خود داری کرد و فقط به صورت استعمال خارجی کاربرد دارد و علایم مسمومیت با این گیاه و با روغن فرار آن تهوع، استفراغ، درد معده، سرگیجی و در نهایت تشنج، اغما و کلاپس قلبی تنفسی است.

  • ۹۴/۰۴/۱۱
  • سجاد عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی